Dodano: 2010-12-31 11:49 Zmieniono: 2010-12-31 11:54
| sphinxia napisał(a): |
Melduje, że temat o kotach rozjechał się niczym tyłek Saddama, ale to tak przy okazji. Nic tam nie widać po prostu ![]() |
Może to i lepiej? :)
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Dodano: 2011-01-01 13:24
nono naprawić mi to szybciutko :) no...

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2011-01-03 01:47
jakby się tak ludziska nauczyli cytować, to by się nic nie rozjeżdżało, moi drodzy... 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2011-01-03 20:19
| sphinxia napisał(a): |
Melduje, że temat o kotach rozjechał się niczym tyłek Saddama, ale to tak przy okazji. Nic tam nie widać po prostu ![]() |
Koty zrobiły bajzel ... ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2011-01-04 00:05 Zmieniono: 2011-01-04 00:08
Jestem pewien, że to była kotka :D
Dodano: 2011-01-04 00:27
HardKill , zaraz napiszesz, że Twoja ? ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2011-01-04 15:18 Zmieniono: 2011-01-04 15:20
Nie to nie moja kotka zrobiła ten bajzel ;-] dajcie mi ten temat,to zrobię tam porządek :)

Dodano: 2011-02-01 12:55
Już ok.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2011-02-02 17:16
Nie wiem, czemu, ale ostatnio co próbuję napisać posta cytując czyjąś wypowiedź, wszystko rozjeżdża mi się jak pijani rowerzyści. Cała strona fika koziołki.
Cytuję jak zawsze, błędów czy literówek żadnych się nie doszukałam w tym, co i jak piszę i cytuję, a ni cholery nie mogę dojść do ładu. W końcu jak wywalę cytaty to jakoś wygląda, ale tak głupio bez cytatów
Dodano: 2011-02-02 17:40
| Alpha-Sco napisał(a): |
| Nie wiem, czemu, ale ostatnio co próbuję napisać posta cytując czyjąś wypowiedź, wszystko rozjeżdża mi się jak pijani rowerzyści. Cała strona fika koziołki.
Cytuję jak zawsze, błędów czy literówek żadnych się nie doszukałam w tym, co i jak piszę i cytuję, a ni cholery nie mogę dojść do ładu. W końcu jak wywalę cytaty to jakoś wygląda, ale tak głupio bez cytatów |
To częsty błąd. I to nie błąd bezpośredniego cytującego niestety. Wystarczy zacytować poprzedni cytat, w którym są niedomknięte znaczniki quote albo nie ma adresata cytatu po znaku rowności w cudzysłowiu.
Zgłaszajcie takie cuś do moderatorów, ja czasem jak zauważę staram sie poprawiać, ale często cytaty już są tak zawoalowane, że cięzko dojść do tego kto kogo zacytował hahah
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2011-05-05 21:26
Tematy w "Wędrówkach myśli" pojawiają się nie po kolei, tj. np. temat z postami ostatnimi z 3 maja pojawia się wyżej od tych z postami ostatnimi z 5 maja.
Dodano: 2011-05-07 12:13
Dzieje się tak po usunięciu postów przez moderatora. Poprawię.
Dodano: 2011-05-24 22:14
| minawi napisał(a): |
| [quote:2ef31f6ae1="Alpha-Sco"]Nie wiem, czemu, ale ostatnio co próbuję napisać posta cytując czyjąś wypowiedź, wszystko rozjeżdża mi się jak pijani rowerzyści. Cała strona fika koziołki.
Cytuję jak zawsze, błędów czy literówek żadnych się nie doszukałam w tym, co i jak piszę i cytuję, a ni cholery nie mogę dojść do ładu. W końcu jak wywalę cytaty to jakoś wygląda, ale tak głupio bez cytatów |
To częsty błąd. I to nie błąd bezpośredniego cytującego niestety. Wystarczy zacytować poprzedni cytat, w którym są niedomknięte znaczniki quote albo nie ma adresata cytatu po znaku rowności w cudzysłowiu.
Zgłaszajcie takie cuś do moderatorów, ja czasem jak zauważę staram sie poprawiać, ale często cytaty już są tak zawoalowane, że cięzko dojść do tego kto kogo zacytował hahah
[/quote:2ef31f6ae1]
Teraz takie coś stało się w temacie "Samotność".
Dodano: 2011-06-20 03:03
Sorry, że tak post pod postem ale...przed chwilą wywaliło mnie ze stronki, musiałam wejść potem przez Google bo był jakiś error, zastanawiam się, o co może chodzić...
Dodano: 2011-06-20 14:45
A ja napisałam o tym błędzie już w innym dziale ale nikt mi przez mase czasu nie odpisał.
Mnie często robi się tak, że dostane od kogoś wiadomość i kiedy wchodze na nią to jest jakby przeczytana. I jak ją faktycznie przeczytam to dalej mi się pali, że mam jedną wiadomość i musze ją usunąć, żeby to znikło. Dlaczego?
Dodano: 2011-06-21 09:49
A bo to taki chochlik złośliwy jeden, ja bym się tym tak bardzo nie przejmował :)

Dodano: 2011-06-23 01:14
Nie przejmuje się, tylko czasem nie mam ochoty usuwać tej wiadomości, żeby potem sobie przypomnieć, ale musze bo mnie to nerwi xD
Dodano: 2011-06-26 06:18
Ostatnio często zdarza mi się wejść na galerię jakiegoś użytkownika i wszystko ok, a gdy chce wejść na jego profil to wyskakuję "zła nazwa użytkownika" czy coś w ten deseń.
Wiem że gdzieś było o tym, ale nie wiem gdzie, więc jeśli ktoś będzie tak miły i mi odpisze o co chodzi albo poda mi linka..to sobie przeczytam..
Dodano: 2011-06-26 14:13
Wszystkie zdjęcia, które dany użytkownik wprowadza na Dark Planet zostają na jego serwerze nawet po usunięciu konta przez użytkownika. Toteż - na stronie głównej wyświetlają się zdjęcia również tych użytkowników, którzy swoje profile usunęli bez wcześniejszego wyrzucenia swoich zdjęć (czyli większości - myślą, że wraz z usunięciem konta znikają zdjęcia: zdjęcia trzeba usunąć wcześniej, inaczej zostają na serwerze i są dostępne, choć nie z poziomu głównego profilu danej osoby, bo ten nie istnieje - stąd komunikat "zła nazwa użytkownika").
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-06-26 16:45
Dodano: 2011-06-28 13:30
Tak troche bez sensu ale na razie nie bylo czasu tego poprawic. Usuwamy takie foty na zyczenie.
Dodano: 2011-06-28 17:14
ewe
Dodano: 2011-06-29 21:15
Hej chciałabym się dowiedzieć kto tutaj jest moderatorem odpowiedzialnym za użytkowników?
Dodano: 2011-06-30 21:03
Każdy dział ma swoich moderatorów, ich imiona są wypisane pod nazwą każdego działu, moderatorami większości działów są amorphous i KostuCH.
Dodano: 2011-06-30 21:36
Mnie nie chodzi o moderatorów poszczególnych działów czy stron tylko o moda który odpowiada za użytkowników, chyba że tu nie ma czegoś takiego, kostuch mi powiedział, że mam napisać do innego moda bo on za to nie odpowiada więc stąd mniemam że ktoś zajmuje się użytkownikami.